Sähköautojen latauspiste Keuruulle

Keuruun Sähkö Oy rakentaa Keuruulle ensimmäisen julkisen sähköautojen latauspisteen vuoden loppuun mennessä. Kauan odotettu latauspiste rakennetaan yhteistyössä MegaMarketin kanssa ostoskeskuksen parkkialueelle.

Latauspiste tulee erinomaiselle, näkyvälle paikalle, jossa ohiajajien on helppo poiketa pistorasialle ja kahville samalla pysähdyksellä. Esimerkiksi Porin ja Jyväskylän väliä pitempää matkaa kulkevien ei tarvitse huolehtia, että auto hyytyisi matkalle. Tutulla ja keskeisellä paikalla sijaitseva latauspiste palvelee myös paikallisia ja toivottavasti rohkaisee hankkimaan sähkö- tai hybridiautoja.

Latauspisteeseen tulee latausmahdollisuudet kahdelle autolle kerrallaan ja se on auki 24/7. Tolppaan tulee pikalataus, tavallinen lataus sekä DC-lataus. Nopeimmillaan ”tankin” saa täyteen puolessa tunnissa. Maksutapoina toimii latauspisteen operaattori Virran oma mobiilisovellus tai luottokortti.

Latauspisteemme kuuluu työ- ja elinkeinoministeriön energiatuen kärkihankkeeseen ja sen rakentamiseen on saatu valtionavustusta.

 

Keuruun Sähkö Oy • Yliahontie 19, 42700 Keuruu • Puhelinvaihde ma-pe 9.00 - 15.00: 020 7879 800
© Keuruun Sähkö 2018. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®