Keuruun Sähkö ostanut JyNetin sähköverkkoliiketoiminnan

JyNet Urakointi Oy:n konkurssipesä on tänään sopinut kahdesta osittaisesta liiketoimintakaupasta. Liiketoimintakaupassa JE-Siirto Oy:lle tehtävät sähköverkon rakennuttamisen ja kunnossapidon vuosiurakkatyöt siirtyvät Keuruun Sähkö -konserniin kuuluvaan Radiki Oy:ön ja Jyväskylän Energian vesihuollon rakennuttamista ja kunnossapitoa koskevat vuosiurakat siirtyvät Varpaisjärven Maansiirto ja Vesitekniikka Oy:ön. JyNet Urakointi Oy asetettiin konkurssiin 15.12.2017.

Konkurssipesän puolesta kaupasta vastannut asianajaja Tuukka Haaranen, Asianajotoimisto Fennosta kiitti kaupan osapuolia joustavasta asennoitumisesta ja nopeasta päätöksentekokyvystä haastavassa aikataulutilanteessa.

– JyNet Urakointi ja sen henkilöstö on tehnyt meille vuosien aikana hyvää työtä. Olemme kuitenkin tyytyväisiä, että asiat etenivät tässä tilanteessa ripeästi ja liiketoimintakaupan myötä sopimuksemme saavat hyvän kodin sekä siirtyvä henkilöstö aiempaa paremmat mahdollisuudet työllistyä erilaisissa hankkeissa, toteaa Jyväskylän Energian verkkojohtaja Kari Kautto.

– Keuruun Sähkö -konserni toimii samankaltaisessa toimintaympäristössä kuin Jyväskylän Energia, joten ymmärrämme hyvin sähkön toimintavarmuuden tärkeyden ja siihen liittyvät haasteet. Tulemme hyödyntämään liiketoimintakaupassa meille siirtyviä ja nykyisiä resursseja sekä omassa urakoinnissamme että Radikin hankkeissa, kertoo Keuruun Sähkön toimitusjohtaja Esa Koivula.

Varpaisjärven Maansiirto ja Vesitekniikka Oy:n toimitusjohtaja Ari Huuskon mukaan vesihuollon rakennemuutos on alkamassa ja liiketoimintakauppa antaa yhtiölle loistavan mahdollisuuden kehittää vesihuollon kunnossapitoa ja siihen liittyvää erikoisosaamista laajemmille palvelumarkkinoille.

Molemmat sopimukset ovat voimassa 1+1 vuotta ja ne ovat yhteisarvoltaan noin 10 miljoonaa euroa.

 

Keuruun Sähkö Oy • Yliahontie 19, 42700 Keuruu • Puhelinvaihde ma-pe 9.00 - 15.00: 020 7879 800
© Keuruun Sähkö 2018. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®