Sähköä kotiin


Valitse sähkönkäyttötarpeisiisi parhaiten sopiva sähkötuote ja tee tilaus asiakaspalvelustamme tai täytä lomake Tee sähkösopimus-sivulla.

 

KEURUU™ yleissähkö

Hinta on sama yöllä ja päivällä. Yleissähkö sopii asiakkaille, joiden sähkönkäyttö on vähäistä tai ajoittuu pääosin päiväajalle. Sopivia kohteita ovat esim. kerros- ja rivitaloasunnot ja öljylämmitteiset omakotitalot.

 

HÖYHEN™ yösähkö

Kaksi eri hintaa sähkölle: päivä ja yö. Yöajan edullisempi maksu on käytössä kaikkina päivinä klo 22-07 välisen ajan. Yösähkötuote on tarkoitettu pääasiassa kohteisiin, joissa on suora sähkölämmitys.

TEERI™ kausisähkö

Kausisähkössä on kaksi hintaa. Ajalla 1.11.-31.3. ma-la klo 07-22 on voimassa talviarkipäivähinta ja kaikkina muina aikoina edullisempi hinta. Kausisähkö sopii parhaiten asiakkaille, joilla on varaava sähkölämmitys ja/tai maatalouskäyttöä.

 

TIMMI™ spot-sähkö

TIMMI™ -sopimuksella maksat sähköstä oikean hinnan aina markkinahinnan mukaan. Sähkön pörssikurssi päivittyy kerran tunnissa. Voit seurata hintoja suorana netistä ja säätää sähkönkäyttöäsi tilanteen mukaan.

 

 

Tuulisähkö

Keuruun Sähkö on ympäristövastuullinen energiapalveluiden tuottaja. KeuruuTM, HöyhenTM ja TeeriTM sähkösopimukset ovat saatavissa myös luontoystävällisesti tuotetulla tuulisähköllä.

 

Määräaikainen sähkösopimus

Solmi kahden vuoden määräaikainen sähkösopimus. Määräaikainen sopimustuote on asiakkaittemme pitkään toivoma syksyn 2018 uutuus.

Keuruun Sähkö Oy • Yliahontie 19, 42700 Keuruu • Puhelinvaihde ma-pe 9.00 - 15.00: 020 7879 800
© Keuruun Sähkö 2018. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®