CleBox® – Hyödynnä aina halvin pörssisähkö helposti!


clebox

CleBox® on älykkään sähkölämmityksen ohjauksen palvelu kotitalouksille. Se käyttää pörssisähköä ja siirtää automaattisesti sähkönkulutuksen vuorokauden edullisimmille tunneille. Säästät sähkölaskusta 20–35%.

Pörssisähkö (Spot-sopimus) on halvinta saatavilla olevaa sähköenergiaa kuluttajille. Sen hinta kuitenkin vaihtelee tunti tunnilta.

CleBox®-laite optimoi sähkönkäytön markkinahinnan mukaan siirtämällä sähkönkulutusta halvimmille tunneille ja minimoi kalliiden tuntien energiankulutuksen. Säästät rahaa ja sähköä sekä samalla pienennät hiilijalanjälkeäsi vähentämällä energiankulutustasi.

CleBox pitää asunnon lämpötilan tasaisena. Et siis joudu tinkimään mukavuudestasi ympäristön hyväksi.

Säästyt lisäksi sähkösopimuksen kilpailuttamiselta, koska CleBoxilla käyttämäsi sähköenergian hinta on todistetusti markkinoiden keskimääräisiä sähkösopimuksia alhaisempi. 

 

Kenelle CleBox sopii?

CleBox sopii sähkölämmitteisiin kohteisiin, kuten omakotitaloihin ja mökille. Se on omiaan kohteisiin, joissa on varaava sähkölämmitys. 

Näin saat CleBoxin

Teemme Sinulle ilmaisen tarvekartoituksen. CleBox asennetaan muutamassa tunnissa kotiisi sähkökeskuksen yhteyteen. Laite on pieni ja huomaamaton, mutta silti tehokas.  Lisäksi lämmitettäviin huoneisiin asennetaan pienet anturit. Voit tilata meiltä Timmi™-sähkösopimuksen kiinteistöösi samalla kertaa.

Laitetta varten tarvitset etäluettavan sähkömittarin ja internet-yhteyden. Laite käyttää yhteyttä hakeakseen Nord Poolista sähkön hintatiedot sekä Ilmatieteen laitokselta sääennusteet, joiden mukaan se ennakoi lämmityksen tarvetta.

Mitä CleBox maksaa?

CleBox-palvelun hinta laitteineen ja asennuksineen on alkaen 1195 €. Lopullinen hinta määräytyy asennuskohteen ja Sinun tarpeittesi mukaan. Huomaa, että voit hyödyntää asennustyön kotitalousvähennyksessä. Voit kysyä meiltä tarkemmista maksuehdoista.

Asennuksen jälkeen maksat palvelusta kuukausimaksua 5,90 €/kk. Hinta kattaa käyttöliittymän ylläpidon, pörssisähkön lisenssimaksun, uusien ohjelmistoversioiden automaattiset päivitykset, asiakas- ja tuotetuen ja energianeuvonnan.

Jos tarvitset myös internet-yhteyden, meidän kauttamme saat langattoman yhteyden edullisesti hintaan 7 €/kk.

CleBox maksaa itsensä takaisin 2–3 vuodessa. Katso tästä esitteestä esimerkkilaskelmat vuoden aikana syntyvistä säästöistä erikokoisissa talouksissa.

Näin käytät Cleboxia

Asennuksen ja esiasetusten jälkeen CleBox toimii automaattisesti.

Nettipalvelun kautta älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella voit seurata ja säätää asuntosi lämmitystä huonekohtaisesti . Voit säätää esimerkiksi loma-asunnon lämmitystä etänä. CleBox App -sovelluksella puolestaan voit seurata huoneiden lämpötiloja, pörssisähkön päivittäisiä hintoja sekä sääennusteita. 

CleBoxista sanottua

”Meillä kotona sähkölasku pieneni n. 500 € ensimmäisen käyttövuoden aikana ja asuintilojen lämpötilat pysyivät tasaisempina.”

Myös me Keuruun Sähköllä olemme päässeet CleBoxin ansiosta nauttimaan huomattavasti tasaisemmista lämpötiloista toimitiloissamme – olemme siis aidosti iloisia tästä nykyaikaisesta oululaisesta innovaatiosta.

 

Katso esitteestä esimerkkilaskelmat säästöistä (PDF).

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

clebox-lomake

Täytä lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä!

Palaa takaisin Clebox-sivulle

Hyödynnä halpa pörssisähkö helposti!
CleBox® –palvelu säästää 20-35% sähkölaskusta siirtämällä sähkön kulutusta automaattisesti vuorokauden edullisimmille tunneille.
Etu- ja sukunimi
Postinumero
Tähän voi vapaasti kirjoittaa lisätietoja ja kysymyksiä

 

Keuruun Sähkö Oy • Yliahontie 19, 42700 Keuruu • Puhelinvaihde ma-pe 9.00 - 15.00: 020 7879 800
© Keuruun Sähkö 2018. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®