Liity sähköverkkoon


Keuruun Sähkö Oy:n sähköverkkoon liittyminen

Ota hyvissä ajoin yhteyttä Keuruun Sähköön

Täytä liittymän tilauslomake ja lähetä se osoitteeseen sahkoliittyma (at) keuruunsahko.fi,
ota yhteyttä puhelimitse 020 7879 804 tai täytä sähköinen liittymän tilauslomake netissä.

Rakennusaikainen työmaasähkö

Voit vuokrata Keuruun Sähkö Oy:ltä erillisen työmaakeskuksen tai hankkia oman. Huomioi myös, että rakentajan on huolehdittava telineen rakentamisesta työmaakeskusta varten. Työmaakeskustelineen on oltava riittävän tukevarakenteinen, jolloin työmaakeskus voidaan asentaa tukevasti kiinni. Tilaa työmaasähkö neljää viikkoa aikaisemmin osoitteesta sahkoliittyma (at) keuruunsahko.fi

Hanki ammattitaitoinen sähkösuunnittelija ja -urakoitsija

Sähkösuunnittelija määrittää pääsulakekoon ja ratkaisee sähköistystarpeesi. Ammattitaidolla tehdyn sähkösuunnitelman ja ammattitaitoisen sähköurakoitsijan avulla voit varmistaa turvallisen asumisen vuosikymmeniksi eteenpäin. Huomioi, että palkkaamallasi sähköurakoitsijalla tulee olla Turvatekniikan keskuksen myöntämä urakointilupa.

Ennen kiinteistön liittämistä sähköverkkoon tehdään kirjallinen liittymissopimus

Liittymissopimusta varten tarvitsemme tarkat tiedot liittymän sijainnista sekä pääsulakkeen koosta. Sähköliittymän paikan määrittämisessä auttaa asemapiirros tai haja-asutusalueella karttakopio 1:5000. Liittymän toimitusaika sovitaan asiakkaan kanssa tehtävän liittymissopimuksen teon yhteydessä.

Liittymismaksu sisältää liittymisoikeuden ja liittymiskaapelin kytkennän Keuruun Sähkö Oy:n sähköverkkoon

Liittymismaksun määrään vaikuttaa liittymäkoon ohella liittymän sijainti. Liittymismaksun lisäksi veloitamme verkkopalveluhinnaston mukaisen mittarointimaksun. Liittymiskaapeli ei sisälly liittymismaksuun.

Tuomme liittymiskaapelin liittymissopimuksessa määritettyyn liittymispisteeseen

Liittymispisteestä pääkeskukselle menevän liittymiskaapelin rakentamisesta vastaa asiakkaan sähköurakoitsija. Liittymiskaapeli on mitoitettava ja asennettava Keuruun Sähkö Oy:n edellyttämällä tavalla. Pienin liittymiskaapelikoko on vähintään AXMK 4*25. Kaapeliojan kaivu sekä peittotyö liittymispisteestä pääkeskukselle kuuluvat rakentajalle.

Kun rakennus on sähköistyksen osalta valmis, sähköurakoitsija tilaa liittymiskaapelin kytkennän ja mittaroinnin

Ennen kytkentää ja mittarointia urakoitsija toimittaa Keuruun Sähkö Oy:lle yleistietolomakkeen, josta selviää liittymiskaapelin pituus ja tyyppi sekä muut mittarointiin liittyvät tiedot. Tilaus pitää tehdä kolmea arkipäivää ennen liittymän kytkentää ja mittarointia.

 

Lisätietoa:

sahkoliittyma (at) keuruunsahko.fi

020 7879 804

 

Tilaa sähköliittymä netissä

Keuruun Sähkö Oy • Yliahontie 19, 42700 Keuruu • Puhelinvaihde ma-pe 9.00 - 15.00: 020 7879 800
© Keuruun Sähkö 2018. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®